Hurra! Kjøkkenet vårt er med: )

Jeg ble skikkelig overrasket da jeg til min store glede oppdaget at vårt kjøkkenbidrag er med blandt finalistene i kåringen av Norges flotteste kjøkken. Wow, jeg takker og bukker i takknemmelighet. Blandt så utrolig mange flotte bidrag hadde jeg aldri trodd det. Her kan du stemme på din favoritt:

http://norskeinteriorblogger.blogspot.com/2011/03/kjkkenutfordring-finalister.html 

Ellers så klager Markus av at det er så mye nips og han svømmer i interiør overalt hvor han går, så nå forsøker jeg å organisere litt her hjemme. Morro og dekorativt blir det også når man har en dymomaskin : )

Ha en fantastisk lørdag!

Advertisements

8 thoughts on “Hurra! Kjøkkenet vårt er med: )

  1. Hei Lise! Jeg er superglad og veldig overrasket over å være en av finalistene i en utfordring med så utrolig mange flotte bidrag. Det er virkelig morro! Dymoen min kjøpte jeg på Clas Olsson. Koster 129 kroner om jeg ikke tar helt feil. Clas er bra : ) Ha en flott lørdagskveld du og! Stor klem fra Mai-Bente

 1. Så nydelig kjøkken du har! Fant deg gjennom NIB, og du fikk min stemme i kjøkkenutfordringen! Elsket spisebordet…;) og mange andre fine detaljer!
  Hadde lyst å legge meg til som følger, men det fant jeg ikke ut hvordan jeg gjorde…
  klem ellemell

  1. Tusen tusen takk Hanne! Det setter jeg stor pris på. Hvordan du legger deg til som følger må jeg jammen finne ut av selv. Jeg er litt fersk i gamet. Du hører fra meg. Han en fabelaktig dag!

 2. Hei! Kan jeg spørre deg hvor du har kjøpt magasinholderen? Har lett etter sånn 🙂 ønsker deg en finn helg!

  1. Hei Ingeborg! Magasinholderen er kjøpt på Kremmerhuset, og jeg har tenkt å kjøpe en til for å ha betalte og ubetalte regninger i. Dekorativ og praktisk! Ha en strålende helg du og!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s