Høststemning

Det er så mange fordeler med å bo i Norge at det er nesten umulig å liste dem opp. En av dem er det at vi har så karakteristiske årstider, og skulle jeg velge en favoritt av de fire så tror jeg valget ville falt på høsten. Løvet som dekker bakken i et bredt fargespekter av utallige nyanser av brunt, gult, rødt og oransje.

Jeg digger også å være inne når regnet plasker på rutene og vindene river i veggene. Fyr i peisen, utallige sterinlys. Det å kunne krølle seg sammen i en svær ullgenser eller et deilig ullteppe med en kopp te med en nervepirrende krim kan holde meg i ro leeenge.

Dette er mitt bidrag til norske interiørbloggers (NIB)utfordring denne måneden. Trestubben er en rest av treet vi felte i hagen vår denne sommeren. Med en motorsag har det blitt formet. Strikkepuffen har min kjære tante laget og stolen er jo min dyrebare Eames-stol. Bildet i bakgrunnen har jeg tatt i Guatemala.

Håper dere nyter kvelden. Det gjør jeg og har nettopp fått servert biff og chilensk rødvin : )

Advertisements

6 thoughts on “Høststemning

  1. Lekkert bilde! Og den stubben, den var kjempe tøff 🙂 Eg er enig med deg at hausten er ei flott årstid, eg har alltid vore ein skikkelig lesehest og elsker å krølla meg opp i ein stol og kosa meg medan det er mykje vær ute og lunt og godt inne. (eg har min første gje bort no, vil du være med så heng på :))

    Fortsatt god helg!

    Klem Eli

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s