Smarte innredningsløsninger og tips til badhus

Jeg har alltid drømt om et badhus, et lite hus som står på stylter i havgapet. Nå har jeg endelig ett, men det trenger en ekstreme make-over. 

(Det gamle badhuset har utsikt rett ut i havgapet og over til Oslo)

Et badhus må ha en annen stil enn huset for øvrig

Hvor mange år jeg har kastet lengtende blikk mot alle badhusene som står i sjøgapet, vet jeg faktisk ikke. Men det er lenge. Jeg er oppvokst med sjøen og på vårt sommersted husker jeg at det beste var å våkne til lyden av skvulpende bølger og måkeskrik. Badhuset vil jeg skal ha en grov, rustikk, maritim stil, og jeg har lyst å skape en forbindelse mellom brygga og badhuset. Det blir ikke ton-i ton-til huset, men en egen liten oase som skal få lov å leve litt sitt eget liv. Jeg skal saumfare loppemarkeder etter gamle lanterner, fiskegarn og tau. Jeg ønsker et autentisk hus som reflekterer sjøen-

 

 

Badhuset vårt er ganske smalt så vi må tenke effektivt om plassen. Vi har derfor definert noen funksjoner vi ønsker skal være der. Vi ønsker å kunne sove der, gjerne to stykker. Jeg har også lyst å kunne slå ut et bord på en hustrig høstkveld om det er for kaldt til å spise ute. Derfor må vi lage smarte løsninger som kan justeres ved behov.

 

Har du innredet et badhus og lyst å dele litt inspirasjon?

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s